Ivica Dačić pevao iz prvog reda!

Potpredsednik Vlade Ivica Dačić još jednom je pokazao svoje zavidno pevačko umeće na koncertu grupe „Galija“.

Koji je održan u subotu uveče u Centru „Sava“.

Naime, ministar se pojavio nekoliko minuta pre početka svirke i sve vreme je iz prvog reda pevušio pesme popularne grupe. Ovo i nije toliko neuobičajeno, jer smo imali prilike da se uverimo da Dačić voli da se lati mikrofona i da zapeva. Tako je nedavno na rođendanu kralja narodne muzike Šabana Šaulića izveo nekoliko svojih omiljenih pesama, a pre nekoliko godina preuzeo je mikrofon i pustio glas na svadbi bivše modelsice Ivane Stamenković Sindi. Iako voli da svoje glasovne mogućnosti pokaže i u javnosti, ovog puta Dačić je bio suzdržan, pa je odlučio da svoju omiljenu grupu sluša iz publike i pevuši samo najbližim ljudima.

Osim njega, u Centar „Sava“ došli su i Ivan iz grupe „Legende“, Vuk Kostić sa devojkom, Sloboda Mićalović, Knez i drugi koji su uživali u nastupu. Program je vodio Ivan Ivanović, a kao specijalni gosti na bini pojavili su se Vlado Georgiev i Kiki Lesendrić.

 


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Čortanova negira da je rasturila Sindin brak?!

Đus je kralj prvog „Dvora“!

Georgiev pravi koncert na Dan zaljubljenih!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Ivica Dačić pevao iz prvog reda!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump