Kaća i Bane prave bebu!

Veza između Katarine Živković i Baneta Jankovića iz dana u dan dobija na ozbiljnosti.

Jer je mlada pevačica nedavno u teretani svog trenera zamolila da bude pažljiviji jer

misli da je u drugom stanju, a nakon toga izjavila da bi njen dečko bio odličan otac.

 

– Molim te, pazi s tim tegovima zbog bebe, možda sam trudna – rekla je Živkovićeva svom treneru, a to su čuli i mnogi koji su vežbali pored nje. Posle te Kaćine izjave, kontaktirali smo s Banetom kako bismo mu čestitali, no, on nam je odgovorio da nema saznanja da će uskoro postati tata.

– Koliko ja znam, Kaća nije trudna, a valjda bi trebalo da znam pre vas? Mislim, ja bih voleo, ali ona nije trudna – zbunjeno nam je odgovorio Bane, dok izvor blizak paru tvrdi da oni uveliko rade na dobijanje prinove.

– Kaća i Bane su konačno shvatili da su jedno za drugo, sada više nema razmirica kao pre i mnogo se bolje slažu, pa su odlučili da porade na bebi. Ukoliko Kaća zatrudni, definitivno će se i venčati, ali još uvek je rano za priče o svadbi. Ono što im se sada dopada je ideja o bebi jer smatraju da su oboje spremni za ulogu roditelja – izjavio je za „Alo!“ izvor blizak paru.

Šta Kaća misli o majčinstvu i Banetu kao ocu svog deteta rekla je za jedan portal.

– Naravno da želim decu, pa kakav bih ja to čovek bila da ne želim da osnujem porodicu. Bane je dobar dečko, lepo je vaspitan, pre svega je dobar čovek, tako da smatram da bi bio dobar otac – izjavila je Živkovićeva za portal „puls“, a onda otkrila i da ništa ne najavljuje, samo da bi žarko želela bebu.

– Ne najavljujem ništa. Samo kažem šta bih volela da mi se desi u budućnosti – izjavila je pobednica treće sezone rijalitija „Farma“.

Pošto bi ona volela, a i Bane bi voleo, izgleda da je vreme za bebe!


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Kaća i Bane raskinuli?!

Raskinuli Kaća i Bane

Kaća i Bane imaju nove veze?!


Tagovi: [ , ]

Nema komentara na “Kaća i Bane prave bebu!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump