Katarina: Pomirila sam se s mužem!

Kada je nedavno objavljena slika Katarine Sotirović kako iz prvih redova prati svog bivšeg muža Aleksandra Rašića.

Na meču protiv Turske na EP u

Litvaniji, niko nije ni slutio da će pomirenje među njima da padne tako brzo.

 

Ali, nekadašnji supružnici su izgleda shvatili da ne mogu jedno bez drugog i da se nakon razvoda još više vole. Izvor blizak paru tada je za list „Alo!“ izjavio da su Kaća i njen dragi shvatili da je razvod bio čista glupost i da je njihova ljubav jača i od toga što ona mora da se žrtvuje zbog njegove profesije. Pisanje „Alo!“ potvrdila je i sama pevačica svojom nedavnom izjavom.

– Tačno je da smo zajedno. Ne krijemo to, ali kako Saša ne voli da se povlačimo po medijima, odlučili smo da o tome ne pričamo ni on ni ja – rekla je pevačica za štampano izdanje „Pulsa“ pre odlaska u Litvaniju, gde boravi još od košarkaškog prvenstva na kome je pratila svog dragog Aleksandra. Njih dvoje su se pomirili kao da razvoda nije ni bilo. Katarina se privikla na život u Viljnusu i dok je Saša na treninzima, ona obilazi znamenitosti glavnog grada Litvanije.

Podsećanja radi, par se razveo pre godinu dana nakon pune četiri godine veze. U njihovom braku nije bilo nikakvih nesuglasica, pa je bilo iznenađenje kada su rešili da se razvedu. Pričalo se da Kaća ne može da prati karijeru našeg košarkaša i da je to razlog razvoda, a bivši supružnici su sve prokomentarisali jednim dopisom, u kom su napomenuli da se sporazumno rastaju. Ali izgleda da je ljubav uvek ta koja pobeđuje, pa je par rešio da pokuša još jednom. Mi im želimo svu sreću.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Pomirili se Katarina i Alexandar

Marijana deli nagradu sa mužem?!

Pevačica Pink pomirila se sa svojim bivšim mužem


Tagovi: [ , , ]

Nema komentara na “Katarina: Pomirila sam se s mužem!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump