Kim i Kris se razvode?!

Problemi u raju! Američka starleta Kim Kardašijan (30) i poznati košarkaš Kris Hamfris (26) su pred razvodom.

I to svega dva meseca posle glamuroznog

venčanja! Kako bruje tabloidi u SAD, Kim i Kris se nisu ni videli skoro mesec dana, iako se trude da u javnosti ne pokazuju da imaju problema u braku.

 

Njihovi prijatelji tvrde da između njih više nema ljubavi i da uopšte nije ni trebalo da se venčaju. Navodno je samo pitanje dana kada će zatražiti razvod braka. Tabloid „Star“ prenosi da se seksepilna crnka već sastala sa advokatom zbog razvoda! Povod za razvod je taj što je Kim uhvatila Krisa sa nepoznatom plavušom.

„Ne znam kad tačno planiraju da objave da se razvode, a nije mi jasno ni zašto su se uopšte venčali. Sigurna je samo jedna stvar, među njima više ništa ne postoji“, tvrdi bliski prijatelj poznatog para koji je želeo da ostane anoniman.

Košarkaš i starleta navodno nisu zajedno već punih mesec dana. Kim živi u hotelu kad dođe u Njujork, a Kris se navodno ni ne trudi da provodi vreme sa ženom. Dok se glasine o razvodu šire, paparaci su Kim i Krisa u nekoliko navrata „uhvatili“ odvojeno u poslednjih nekoliko dana, a na fotkama se jasno vidi da još nose burme.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Rijana i Kris Braun se tajno venčali?

Eva Longorija i Toni Parker se razvode?

Rijanin bivši dečko Kris Braun se slikao go!


Tagovi: [ , ]

Nema komentara na “Kim i Kris se razvode?!”

Obavesti me o novim komentarima na e-mail (moraš da upišeš svoju e-mail adresu). Prijava bez pisanja komentara.

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump