Kusta ne skida prašnjave cokule!

Možda državni zvaničnici imaju vremena, para i razloga da budu ulickani, ali Emir Kusturica svakako ima preča posla.

A i investicije, od poštovanja dres koda,

pa se tako na Sajmu knjiga u Beogradu pojavio u prašnjavim cokulama!

 

Kao što pokazuju fotografije koje je „Alo!“ snimio na pomenutom događaju, slavnom reditelju očito ne predstavlja problem što se među uparađenim pripadnicima kulturne i političke elite (tik do njega sedeo je ministar kulture Predrag Marković!) pojavio u svom „redovnom“ izdanju, na koje su i mediji i njegovi poštovaoci, ruku na srce, poodavno navikli.

A možda je Kusta želeo da se dotera, ali nije stigao, jer je na skup stigao pravo sa gradilišta na kojem podiže grad u kojem će snimati film „Na Drini ćuprija“?

Bilo kako bilo, dobitniku dve kanske „Zlatne palme“, nosiocu francuskih ordena i drugih priznanja, umetniku kome počast odaju kolege, glumci i publika širom planete, verovatno nije ni stalo da pripadnost eliti dokazuje paradiranjem u brendiranim odelima. Uostalom, već se nanosao frakova, smokinga i leptir mašni tamo gde je trebalo!


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Kusta: Napadaju me zbog zidine!

Kusta primio nagradu na džez festivalu!

Kusturica uvredio Bošnjake?!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Kusta ne skida prašnjave cokule!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump