Lepa Brena napravila spektakl u Beogradu!

Jeste joj „pobegla“ matrica, jeste joj se u nekoliko navrata zakačila haljina za štiklu.

Jeste da slika na okruglom video bimu u pojedinim momentima nije bila

baš najbolja, ali svih blizu 20.000 ljudi je sa koncerta Lepe Brene u Beogradskoj areni otišlo prezadovoljno.

Jedna od najpopularnijih pevačica bivše Jugoslavije održala je tročasovni, malo je reći, koncert. Promenila je pet odevnih kombinacija od srebrne sajber haljine, preko roze haljine inspirisane orijentom, belih pantalona i sakoa, do još jedne srebrne haljinice sa resicama i kratke škotske suknje u kombinaciji sa belom košuljom i crvenim čizmama. Ali odeća je najmanje bitna bila u celoj priči. Na sceni su se smenjivali zgodni plesačice i plesači, akrobatska grupa, biciklo, kabriolet i motor, vazduh, vatra i voda…. Ne preterujemo kada kažemo da je, što se muzike tiče, bilo svega od Silvane (Armenulić) od Prodidžija!

 

https://www.youtube.com/watch?v=ivi3eh5OQxk

Prema starom običaju koncert je počeo sa oko 20 minuta zakašnjenja. Dok je publika u Areni na video bimu gledala kako Brena ispred hale doleće helikopterom, kao nekad, ona se futurističkom srebrnom kostimu za tili čas pojavila na sceni i najpre otpevala „Uradi to“, nakon čega je „progutala knedlu“ i nastavila sa starijim hitovima. Imala je širok osmeh i šetala je svuda po bini, kao da je želela da svakoga iz publike ponaosob pozdravi.

 

„Ovo je koncert za koji sam se spremala 51 godinu“, obratila se Lepa Brena publici tek posle nekoliko pesama.

 

Kasnije je objasnila da je „prigušila emocije jer joj je stalo da sve protekne u najboljem redu“.

 

A tako je i bilo. Okupio se Slatki greh na čelu sa Sašom Popovićem i njegovom harmonikom. Možda momci nisu zvučali najbolje, ali je zato izgledalo da se Brena sa njima jednako dobro zabavlja kao osamdesetih.

Harmonike se latio i Željko Joksimović, koji je Lepoj Breni pisao nekoliko pesama za poslednji album. Njeni gosti bili su i Vlado Kalember, Daniel Popović i Alen Islamović. S ponosom su otpevali nekada veliki hit „Jugoslovenka“.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Brena napravila spektakl u Sarajevu!/video/

Lepa Brena: Za rođendan koncertu u Beogradu!

Seve napravila spektakl u Beogradskoj areni!


Nema komentara na “Lepa Brena napravila spektakl u Beogradu!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump