Matija odveo Nikolinu u Rim!

Nakon što je svoju devojku Nikolinu Pišek upoznao sa svojim roditeljima, biznismen Matija Ćorković je svoju dragu odveo u Rim.

Gde su vreme provodili u obilasku

znamenitosti, a potom i noćnih klubova.

 

– Nismo ovamo došli s nekim posebnim razlogom, jednostavno, odlučili smo da što bolje iskoristimo poslednje sunčane dane, ali i da se provedemo – izjavila je Pišekova za portal „S medija“. Tako je ovaj srpsko-hrvatski par obišao Mikelanđelov trg, gde su popili i kafu.

Fotografisali su se i ispred Koloseuma, a potom se Nikolina umorila, pa ju je Matija ubeđivao da obiđu i nezaobilaznu Fontanu želja. Dan u Rimu proveli su sa zajedničkim prijateljem, koji je bio njihov vodič te Nikolini i Matiji ispričao sve o baziliki Svete Marije Major, koju su takođe obišli. Par je nakon napornog dana veče proveo obilazeći klubove u Rimu, a jedna od destinacija bio je i striptiz bar.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Milan odveo Seve u Egipat

Biljana i Matija ponovo zajedno!

Anabela: Mladenu za poklon putovanje u Rim


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Matija odveo Nikolinu u Rim!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump