Milena i Vlada ponovo u ljubavi!

Izgleda da su se Milena Ćeranić i Vladimir Stanojević za „okruglim“ stolom prisetili da li je njihov famozni poljubac bio „tu, tu ili tu“.

Naime, pevačica i voditelj su u

ponedeljak uveče učestvovali u humanitarnoj akciji, ali su vreme iskoristili da porazgovaraju o svim nesuglasicama koje su imali.

– Vlada je vodio program povodom humanitarne večeri u beogradskom klubu „Stefan Braun“, a Milena je mućkala koktele za šankom. Kada se sve završilo, njih dvoje su otišli u separe i zajedno s pevačem Ćemom, inače Mileninim cimerom, ćaskali celu noć. Smejali su se i uživali u društvu kao da se pre nekoliko meseci nisu „klali“ zbog navodnih laži koje je Stanojević izneo u javnost. Izgleda da su pronašli „zajednički jezik“ i da su jedno drugom oprostili za niz iznetih uvreda – priča za „Alo!“ izvor koji se našao na licu mesta i dodaje da su izgleda te noći rešili sve nesuglasice.

– Delovali su kao da se nikada nisu svađali, a Milena je, koliko se svi sećamo, pričala da je Vlada u jednom periodu pokušao da ugrozi njenu ljubav s Nemanjom Stevanovićem. Sada, kada Nemanja i Milena više nisu par, ona i Vlada mu se verovatno svete – priča naš izvor.

Da su se Milena i Vlada lepo proveli te večeri, potvrdio nam je i mladi voditelj.

– Ja se nikada nisam ni svađao sa Milenom, već je ona u afektu izgovorila neke reči. To je verovatno radila zbog straha od tadašnjeg partnera, ali nema veze. Nas dvoje sada imamo korektan i lep odnos – izjavio je Stanojević za „Alo!“, dok se Milena nije javila do zaključenja ovog broja.

Podsećanja radi, prilikom učestvovanja u rijaliti programu „Farma“, Milena i Vlada su se posvađali zbog toga što je on tvrdio da su svojevremeno imali nešto više od prijateljstva. Otkad je Ćeranićeva završila ljubavnu vezu sa Nemanjom Stevanovićem, ona je odjednom obnovila prijateljstvo sa Stanojevićem.

 


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Vlada Stanojević: Tužiću “ Ćeraniće „!

Milena u vezi sa Vladimirom Dašićem!

Milena: Ne čujem se sa Nemanjom!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Milena i Vlada ponovo u ljubavi!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump