Mina Kostić ne da Igoru da viđa dete?!

Izgleda da su učestali raskidi, mirenja i svađe pevačice Mine Kostić i njenog nevenčanog supruga Igora Kostića doveli do problema.

Koji pevač već neko vreme ne može da

reši. Naime, kako „Alo!“ saznaje, Mina je iz samo njoj znanih razloga ljuta na oca svoje ćerke Anastasije i, navodno, mu ne dozvoljava da je vidi!

 

– Mina i Igor su u nekoliko navrata pokušali da izglade odnose, prvenstveno zbog njihove ćerke Anastasije, ali jednostavno nije išlo. Sada imaju malo veći problem, tačnije, Igor ima problem. Mina mu ne da da viđa ćerku, a njemu to jako teško pada – priča za „Alo!“ dobro obavešten izvor i dodaje da pevač ne zna kako da izgladi stvari jer je Kostićeva kada je to u pitanju vrlo nezgodna.

– Naravno da je u nekoliko navrata pokušavao da razgovara sa njom i da joj objasni da tako samo štete detetu i ništa dobro ne dobijaju, ali ona neće ni da čuje. Igor je baš utučen zbog toga jer je Anastasija ipak mala i navikao je da je s njom češće – dodaje naš izvor i komentariše kako on misli da je do problema došlo isključivo zato što njih dvoje nisu mogli da funkcionišu kao par:

– Igor nije napravio nikakav problem s detetom, već on i Kostićeva ne mogu da žive u zajednici. Najčešće su situacije kada nakon svađe ona njemu prebacuje kako da nije bilo nje on ne bi uspeo u poslu. Ne znam stvarno šta će se dalje odvijati, ali znam samo da je ovo inat koji nema nikakav pozitivan ishod – završava naš izvor.

 

Kako bismo došli do komentara Mine Kostić, pozvali smo je, ali nam je nakon nekoliko sekundi spustila slušalicu.

– To su gluposti. Ne znam koga to zanima da li viđa dete ili ne – rekla je Mina pre nego što je poklopila slušalicu.

Za razliku od nje, Igor nije demantovao naša saznanja, samo je zagonetno poručio:

– Ne bih sada da dajem nikakve komentare na to. Kada dođe vreme, ispričaću sve što imam – rekao je Kostić za „Alo!“.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Mina Kostić ostavila Igora Kostića?!

Mina Kostić ipak završila u venčanici

Mina Kostić: Zorica je nekulturna!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Mina Kostić ne da Igoru da viđa dete?!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump