Mirjana se udaje za žestokog momka!

Bivša misica i manekenka Mirjana Božović uskoro će izgovoriti sudbonosno „da“ svom dve decenije starijem izabraniku sa kojim očekuje prinovu.

Naime, kako

saznajemo od izvora bliskog manekenki, njen budući suprug je jedan od retkih preživelih aktera iz kultnog dokumentarca „Vidimo se u čitulji“! Kada je sniman film o žestokim momcima, u jednom delu se pojavio i dotični, koji je govorio o svojoj saradnji sa ukrajinskom mafijom i o tome kako je preživeo tih godina. U ovom video-zapisu se naglašava da nikada nije osuđivan i da iza sebe nema krivičnih dela. Po priči našeg izvora, Mirin izabranik danas se bavi legalnim biznisom, ima hotel, kockarnicu i lanac brze hrane.

– Mirjanin budući suprug bavi se privatnim biznisom već nekoliko godina. Drži hotel, kockarnicu i lanac brze hrane. Nije oženjen, kao što se pričalo, ali ima četvoro dece i stariji je od nje 21 godinu. Mira je zaljubljena u svog budućeg supruga kao ni u koga do sada. S obzirom na to da je u četvrtom mesecu trudnoće, slabo izlazi, a dečko je pazi i mazi možda i više nego što treba. Oni su već neko vreme u vezi, a do kraja godine napraviće i svadbu. Što se tiče tog važnog datuma, Miri će verenik ispuniti sve želje i biće to venčanje iz njenih snova – rekao je izvor blizak ovom paru.

Do komentara lepe manekenke nismo uspeli da dođemo, jer ona u toku jučerašnjeg dana nije odgovarala na naše pozive.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Madona se do kraja godine udaje za Hesusa?

Mirjana Božović šeta stomačić!

Kaja se tajno udaje u martu!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Mirjana se udaje za žestokog momka!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump