Mitrović poklonio Ognjenu gitaru!

Nakon što je javno zatražio od svog gazde Željka Mitrovića da mu kupi neki lep poklon povodom decenije rada na ružičastoj televiziji.

Ognjen Amidžić je počašćen i više nego

što je očekivao.

 

Naime, Mitrović je bio specijalni gost u emisiji „Amidži šou“ i tom prilikom je svom radniku uručio skupocenu gitaru! S obzirom na to da su obojica zaljubljenici u muziku, vlasnik „Pinka“ je odlučio da poklon bude električna gitara „fender stratokaster“, koju je popularni voditelj odavno želeo. Izgleda da je medijskom magu neko šapnuo da Ognjen već neko vreme planira da pazari takav instrument, pa ga je preduhitrio u kupovini kako bi ga iznenadio.

Inače, poznato je da se Željko Mitrović inače ne pojavljuje u emisijama takvog tipa, ali je sada napravio izuzetak jer je bilo dosta povoda da pred kamerama otvori dušu. Neke od stvari o kojima su ćaskali bila je i nedavna proslava 17. rođendana ružičaste televizije, otvaranje najmodernijih filmskih i televizijskih studija u regionu, kao i visok rejting njegove televizije.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Željko Mitrović kod Amidžića!

Mitrović: Anđo, dođi kod mene!

Željko Mitrović dovodi Stinga na Pink!


Tagovi: [ , ]

Nema komentara na “Mitrović poklonio Ognjenu gitaru!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump