Nataša i Ljuba ponovo zajedno!

Pevačica Nataša Bekvalac je obnovila vezu s rukometašem Ljubom Jovanovićem, tvrde dobro upućeni izvori iz Novog Sada.

Naime, bivši par je viđen kako se ljubi i mazi na proslavi

Natinog 31. rođendana u jednom novosadskom lokalu koji se nalazi u neposrednoj blizini pevačicine zgrade.

 

– Na rođendanu su bile njene drugarice, ali i Mladen Baron, Ena Popov i, naravno, Ljuba. U jednom trenutku, kada su velike količine pića odradile svoje, pali su i poljupci naočigled svih prisutnih. Iako se Nataša u javnosti nikada nije ljubila sa Ljubom, ovo ne treba da čudi, pošto je lokal u kome je slavila rođendan u komšiluku, a i vlasnik joj je dobar prijatelj. Iste večeri su završili u njenom stanu, koji se nalazi u istoj ulici, nekoliko koraka dalje – rekao je dobro obavešten izvor za „Skandal“.

Kako dobro obavešteni izvori tvrde, ona se vratila u zagrljaj rukometaša kako bi se „oprala“ posle otkrića medija da se zabavlja sa Ćazimom Osmanijem. Letnja avantura sa albanskim biznismenom koštala je Natašu opasnog pada popularnosti, pa je, prema nekim anketama, postala jedna od najomraženijih javnih ličnosti. Ali, izgleda da je rešila da se izvuče iz medijskog blata i da se vrati bivšoj ljubavi.

Ljuba je viđen kako izlazi iz Natine zgrade, pa čak vozi i njen auto.

 

– O, pa stalno je on tu u poslednje vreme! Dođe uveče, ode ujutru, bude po nekoliko sati kod nje. Nekada i zajedno odu, on vozi njen auto! Rekao bih da su u vezi – otkrio je Natin komšija za „Skandal“.

Činjenica je da se niko u pevačicinom okruženju nije slagao s Natinim izborom kada je u pitanju bio Osmani, tako da je svima pao kamen sa srca kada je ponovo počeo da dolazi Ljuba.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ljuba kod Nate u stanu!

Nataša i Sergej ponovo zajedno!

Nataša Bekvalac pružila Ljubi još jednu šansu!


Tagovi: [ , ]

Nema komentara na “Nataša i Ljuba ponovo zajedno!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump