Nataša krije novog dečka?

Iako se poznata pevačica Nataša Bekvalac trudi da je mediji ne uslikaju sa njenim jačim polovinama.

Ovoga puta nije uspela da sakrije susret sa novim

prijateljem.

 

Naime, ekipa našeg lista spazila je Natašu u petak po podne kako sa izvesnim starijim gospodinom ispija piće u jednom poznatom beogradskom lokalu! Susret se dogodio u Takovskoj ulici, gde se Bekvalčeva sastala sa nama nepoznatim gospodinom, koji joj je u znak pažnje doneo poklon u crvenoj ukrasnoj kesi. Nakon što su se srdačno pozdravili, ušli su u kafić, u kojem su proveli narednih sat vremena u ćaskanju.

– Nata i njen prijatelj su se oko 17 časova našli ispred dogovorenog lokala, a pre ulaska predat joj je poklon, koji je bio lepo upakovan u crvenoj ukrasnoj kesi. Pevačica se oduševila iznenađenjem i veoma srdačno zahvalila. Nakon toga su ušli u lokal, gde su vrlo prisno ćaskali uz piće – priča za „Alo!“ izvor koji se našao na licu mesta, a ubrzo se i ekipa našeg lista uverila da je novosadska pevačica u zanimljivom društvu, stigavši ispred kafića u kojem su sedeli.

Bekvalčeva je bila lepo raspoložena sve dok nije spazila našu ekipu ispred lokala, da bi ubrzo pozvala „pojačanja“ u vidu svoje sestre Kristine i još nekoliko drugarica.

Slučajno ili ne, time se i završio Natin sastanak sa javnosti nepoznatim gospodinom, koji je ubrzo prišao njenom stolu, pozdravio se i izašao iz lokala na sporedni ulaz, izbegavši tako fotografe koji su bili ispred kafića.

Ubrzo potom je pomenuti lokal napustila i Nataša sa svojom svitom, pri čemu su se devojke sve vreme grohotom smejale, valjda zbog činjenice da su „prevarile“ okupljene fotografe našeg lista. Ipak, nije nam promakao detalj da je Nata u ruci držala crvenu kesu, u kojoj se nalazio poklon od novog prijatelja.

Podsećanja radi, Nata je nedavno izjavila da je ona slobodna žena i da lepo živi svoj život.

– O mom životu uglavnom drugi pričaju, ja ga živim, što je genijalno i retko na našim prostorima. Ljudi uglavnom pričaju o svojim životima, ali ih ne žive. Ja sam slobodna žena u svakom smislu te reči – rekla je pevačica.

Zbog ovakvog pevačicinog stava, ali i činjenice da u toku jučerašnjeg dana nije odgovarala na naše pozive, ostali smo uskraćeni za podatak da li je reč o poslovnom saradniku, prijatelju ili novom đuvegiji…


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Kristina Bekvalac ima novog dečka?!

Vesna Zmijanac promovisala novog dečka!

Hale Beri već ima novog dečka?!


Tagovi: [ , ]

Nema komentara na “Nataša krije novog dečka?”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump