Nemeš: Marijana je moja najveća ljubav!

Najpoznatiji ukućanin „Velikog brata“ Nikola Nemešević Nemeš priznao je za hrvatske medije da je Marijana Čvrljak njegova najveća ljubav.

Do sada i da ju je njegovo okruženje

lepo prihvatilo.

– Jesmo li Marijana i ja pogrešili što smo se zaljubili ili nismo, radili ovo ili ono, to sve ide nama u rok službe. Ja kažem da za sve postoji neki razlog. To je sudbina! Marijana je moja najveća ljubav i najdublja veza – izjavio je Nemešević i dodao da je njegova lepša polovina u Beogradu veoma lepo prihvaćena i da do sada nije doživela nijednu neprijatnost u Srbiji.

– Nikad nije imala problema. Mnogo je ljudi voli i podržava. Često joj priđu na ulici, sa njom porazgovaraju i traže autogram – rekao je Nikola.

 


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Marijana: Ljubav sa Nemešom je došla i prošla!

VB4: Marijana i Nemeš seksom drmali autobus

Marijana: Nemeš i ja smo zajedno!


Tagovi: [ , , ]

Jedan komentar na “Nemeš: Marijana je moja najveća ljubav!”

  • 20 maja, 2012, 9:48

    Ampak pri njih se vsaj dogaja nekaj na določenem nivjou, pa spomladi imajo fashion week, pa dnevi mode septembra spodbujajo domačo kreativnost, konkurernčnost, ideje in zadevo speljejo.Medtem, ko je naš teden mode mrknil, kolikor vem. Ni volje, sredstev, smisla? Ali pa se hodi preveč v milano, london, pariz, kopenhagen oooh-at in aaah-at, energije za doma pa zmanjka ??

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump