Nole i Jeca šopinguju, Pjer spava!

Baš kao i domaći, i svetski mediji pomno prate svaki korak najuspešnijeg tenisera u istoriji Srbije.

Pa im tako nije promakao odlazak Novaka Đokovića u

nabavku!

 

Svetski reket broj jedan otišao je u market zdrave hrane u Monaku da bi pokupovao namirinice za narednih nekoliko dana! Pošto je izbacio gluten iz upotrebe, Nole je odlučio da napuni korpu hranom po svojoj meri, a u tome mu je svesrdno pomagala devojka Jelena Ristić! Dok je Đoković kupovao dijetetski proizvod, njegova lepša polovina zagledala je integralne makarone i svom dragom davala dragocene savete kada je ishrana u pitanju.

Za sve to vreme, njihov maltezer Pjer bezbrižno je dremao u svojoj korpici, što je izazvalo simpatije slučajnih prolaznika.

Ipak, ono što je najviše oduševilo ljude u marketu bila je sama činjenica da teniser uopšte ide u nabavku, za razliku od većine svetskih zvezda koje se teško mogu videti dok obavljaju neke uobičajene rituale. No, Đoković očigledno nije iz te priče, pa nema običaj da šalje poslugu po hranu, već više voli da sam bira sadržaj svog frižidera! Kao sav normalan svet!


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Nata i Nole zajedno u Bečićima

Ceca i Jeca na sudu!

Novak Đoković tužan bez Pjera!


Tagovi: [ , ]

Nema komentara na “Nole i Jeca šopinguju, Pjer spava!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump