Podignuta optužnica protiv Maje i Miloša!

Iako su se već nekoliko puta pojavljivali na sudu i tvrdili da ni za šta nisu krivi.

Pevačica Maja Nikolić i Miloš Bojanić naći će se opet u decembru mesecu „oči u oči“ sa

sudijom.

 

Naime, kako „Alo!“ saznaje, tužilaštvo je podiglo optužnicu protiv Maje i Miloša zbog vređanja Jevreja na nacionalnoj osnovi u rijaliti programu „Dvor“.

– Još u julu mesecu je protiv njih podignuta optužnica od strane Višeg suda u Beogradu, ali su tek nedavno dobili poziv. Verujem da tako nešto nisu očekivali, ali će morati da se opet pojave u sudnici i obrazlože reči izgovorene u“ Dvoru“ – započinje razgovor za „Alo!“ izvor blizak tužilaštvu i dodaje:

– Verujem da je na ovakvu odluku uticao i Savez jevrejskih opština Srbije jer je njih uvredilo navodno vređanje Miloša i Maje. Izgleda da pevaču nije pomoglo ni to što je svojevremeno išao na razgovor kod Aleksandra Nećaka, predsednika te organizacije, i tada objasnio na šta je mislio kada je izgovarao sporne reči – završio je naš izvor.

 

Kako bismo proverili tačnost naših informacija, pozvali smo okrivljenog Bojanića, kao i Nikolićevu.

– Zar ja ne smem da kažem, i šta to smeta našem pravosuđu, da smo bili bombardovani? Drago mi je što je podignuta optužnica jer ću imati prilike da dokazima pokažem sudu da sam u pravu! – izjavio je Braćala za naš list, dok je Nikolićeva bila kratka:

– Nemam komentar!

Podsećanja radi, Maja Nikolić i Miloš Bojanić su krajem februara izbačeni iz rijaliti programa „Dvor“ zbog vređanja Jevreja.

 

 


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Maja hoće da robija kao Ceca!

Miloš Bojanić: Promeniću veru!

Maji Nikolić odloženo suđenje za Jevreje!


Tagovi: [ , , ]

Nema komentara na “Podignuta optužnica protiv Maje i Miloša!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump