Premijera Milanovog spota u „Grandu“!

Prijateljski razlaz nakon prekida ugovora Milana Stankovića i Saše Popovića u emisiji „Narod pita“ dodatno je potvrđen kada je.

Sada već bivša „Zvezda Granda“

otkrio da će spot za svoju pesmu „Perje“ premijerno prikazati u „Grandovim“ emisijama.

 

– Mnogo mi je nedostajala moja publika, drago mi je što im se vraćam. Za ovih sedamnaest meseci sazreo sam i kao pevač i kao kompozitor i po prvi put sam se usudio da se jednom svojom kompozicijom pojavim pred publikom. Želim svu sreću „Zvezdama Granda“ i veoma mi je drago što ostajemo prijatelji, a o tome svedoči i činjenica da će spot za pesmu „Perje“ biti premijerno prikazana u „Grandovim“ emisijama – izjavio je sinoć Stanković u emisji „Narod pita“ nakon čega se rukovao i izljubio sa Sašom Popovićem, čime su potvrdili pisanje medija. Ono što nisu želeli da potvrde jeste suma koju će Stanković morati da isplati „Grandu“ na ime odštete, a mediji spekulišu da je reč o 60.000 evra.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Premijera spota Milana Stankovića „Fejs“ /video/

Stanković leti, Ćeranići ostaju u Grandu!

Milan opet u „Grandu“!


Nema komentara na “Premijera Milanovog spota u „Grandu“!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump