Preplaćen sam!

Holivudski star Džoni Dep (48) otvorio je dušu u intervjuu za novembarsko izdanje magazina „Veniti fer“.

Izjavivši da je preplaćen! Dep je prema „Forbsu“ ove godine drugi

najplaćeniji holivudski glumac, iza Leonarda Dikaprija, sa zaradom od 50 miliona dolara.

 

On je samo na serijalu „Pirati sa Kariba“ zaradio više od 300 miliona dolara u četiri nastavka filma, koji je na blagajnama širom sveta inkasirao preko tri milijarde dolara.

„U osnovi, ako mi oni sada ponude glupi novac, ja ću ga uzeti. Moram. Mislim, on nije za mene. Znate šta mislim. U ovom trenutku novac mi je potreban zbog dece. To je smešno, ali taj novac ne uzimam za sebe. On je za moju decu“, rekao je Dep, koji sa manekenkom, pevačicom i glumicom Vanesom Paradi (38) ima dvoje dece.

Dep je izjavio da je prešao dug put od vremena kada je posećivao okupljanja sajentologa za tri dolara po sastanku.

 

Prilikom fotografisanja za magazin, Dep je izjavio nešto zbog čega je zasigurno zažalio. On je govorio o svojim demonima koji ga prate kroz život i zaključio da je za njega poziranje ispred fotoaparata kao silovanje:

„Osećam se kao da me siluju. Čudno mi je to, baš čudno. Kad treba da poziram, osećam se glupo i bezveze.“

Njegovu izjavu je osudila svetska organizacija za žrtve silovanja i incesta RAINN. „Fotografisanje ponekad narušava nečiju intimu, ali ono se nikako ne može uporediti sa silovanjem. U Americi svake dve minute neko bude silovan. Žrtve to godinama ne mogu da zaborave“, rekla je Katrin Hul, portparol RAINN-a.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Žizel Bundšen: Porodila sam se u kadi

Džoni Dep po drugi proglašen sa sex simbol

Riki Martin: Plakao sam kad sam rekao da sam gay


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Preplaćen sam!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump