Sajko zabranjen na „Pinku“?

Izgleda da ga je svađa sa produkcijskom kućom „Emoušn“ skupo koštala.

Pa zbog toga gledaoci neće ubuduće imati prilike da gledaju i slušaju Nikolu Sarića

na Televiziji „Pink“!

 

Naime, mladi pevač, kako „Alo!“ saznaje, zabranjen je na ružičastoj televiziji, i to sve zbog nesuglasica koje je imao sa bivšim „partnerima“.

– Već je poznato da je Sajko na ratnoj nozi sa „Emoušnom“ i da je imao dosta nesuglasica i svađa sa njima, ali je uprkos svemu nastavio bez njih. Kada je video da niko neće da izda njegov album, pevač je odlučio da publika njegove pesme skida besplatno putem interneta. Televizija „Pink“ je navodno zabranila da se Nikola Sarić pojavljuje u njenim emisijama, što će Sajku svakako otežati promociju novog albuma „Pesmom kroz zid“- priča za „Alo!“ izvor blizak pevaču.

Međutim, pres služba Televizije „Pink“ demantovala je ovu priču izjavom da Nikola nije zabranjen u emisijama te televizije.

 

– TV „Pink“ važi za najgledaniju komercijalnu televiziju, čiji se program bazira na muzičkim i šou programima. Nikola Sarić, poznatiji kao Sajko, uvek je bio drag gost kao mlad i perspektivan pevač, koji je uzeo učešće i u jednom od naših rijaliti programa. Nema razloga da tako ne bude i nadalje. On će biti drag gost, kao i sve druge javne ličnosti, u meri koliko je autorima naših emisija interesantan u datom momentu – pisalo je u saopštenju.

– Stvarno ne znam ništa o tome. Jedino što mogu je da pozovem sve da skinu moje nove pesme besplatno putem interneta – izjavio je Sarić za naš list.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Sajko fanovima poklanja album!

Sajko: Pretili su mi iz „Emoušna“!

Milica i Sajko obnovili ljubavnu vezu!


Tagovi: [ , ]

Nema komentara na “Sajko zabranjen na „Pinku“?”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump