Saša: Nisam hteo da zaposlim Brenu!!!

Najveća jugoslovenska folk zvezda Lepa Brena posle drugog koncerta koji je održala u „Beogradskoj areni“ .

Napravila je žurku za uži krug prijatelja i

medija kako bi zajedno sa njima proslavila svoj veliki uspeh.

 

Naime, posle ponoći sve zvanice su se uputile u „Malu arenu“, gde je žurka potrajala do jutarnjih sati. Među prvima su se pojavili Dragan Kojić Keba sa suprugom, Tanja Savić, Željko Joksimović i Jovana Janković, Alen Islamović, članovi „Slatkog greha“ i ostale kolege i saradnici. Nakon presvlačenja u salu je ušetala i zvezda večeri sa svojim suprugom Bobom Živojinovićem. U želji da se svima zahvali popela se na binu i zamolila Alena Islamovića, Danijela Popovića i članove „Slatkog greha“ da joj se pridruže.

– Ovo je moj najlepši rođendan! Zahvaljujem se svima: medijima, mom timu od 500 ljudi, koji se potrudio da koncerti budu savršeni. Najviše se zahvaljujem porodici, koja je sve vreme uz mene, mom mužu i mojoj deci – rekla je Brena, a onda je Saša Popović uzeo mikrofon želeći da ispriča jednu anegdotu u vezi sa njegovom i Breninom saradnjom.

– Moram da vam otkrijem nešto. Kada smo ostali bez pevačice, pojavila se Brena, koja je želela da uđe u našu grupu i zapeva sa nama. Kada sam je ugledao prvi put, nisam ni želeo da čujem kako peva, samo sam prokomentarisao da mi tražimo pevačicu, a ne trafo-stanicu. Naravno, danas sam zahvalan i bogu i Breni što je bila deo „Slatkog greha“ – izjavio je Popović.

Nakon toga svi su seli na svoja mesta i žurka je mogla da počne. Popularna zvezda „Granda“ Tanja Savić bila je vidno raspoložena, pa je sve vreme, sedeći za stolom, pevušila svom suprugu Dušanu na uvce. Keba je za promenu ovog puta bežao od fotoreportera, pa se u jednom trenutku i pobunio što ga fotkaju.

Gospođa Živojinović je za razliku od svog kolege Kebe imala previše strpljenja, pa se slikala sa svima koji su to poželeli. Njen najverniji saradnik i kolega Saša Popović bio je poput domaćina, pa je deo večeri proveo u pozdravljanju sa gostima.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Đani: Boba je varao Brenu!

Raspad „Granda“: Saša i Boba u svađi?!

Brena sama sebe nokautirala!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Saša: Nisam hteo da zaposlim Brenu!!!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump