Seka nabavila psa iako nije znala koje je rase!

Premda je pre nekoliko dana, tražeći psa putem „fejsbuka“, pomešala pomerance s kučetom te rase Boom.

Koji je, inače, u Americi prava zvezda i

ima čak dva miliona prijatelja na najvećoj društvenoj mreži, Seka Aleksić je uspela da nabavi pomeranca za sebe!

 

Naime, kako „Alo!“ saznaje, folk divi će patuljasto kučence uskoro stići iz Rumunije, a koštaće je oko 1.400 evra. Za pevačicu to svakako neće biti veliki izdatak, a ne sumnjamo da će u društvu psa uživati s obzirom na to da je veliki ljubitelj kućnih ljubimaca i da već ima četiri čivave: Cezara, Sofiju, Barbaru i Saru, koji u njenom domu uživaju skoro pa kraljevski tretman.

Da podsetimo, Seka je nedavno na svoj „fejsbuk“ profil okačila sliku psa Boo, pitajući svoje virtuelne prijatelje gde se i kako dotična rasa može nabaviti. U međuvremenu je verovatno uvidela da je u pitanju pomeranac, u čiju se nabavku već upustila.

U želji da saznamo kada novi kućni ljubimac stiže u njenu kuću, pozvali smo gospođu Piljikić, ali ona nije bila dostupna za komentar do zaključenja ovog broja.

izvor: Alo!


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Seka šeta roze slušalicu!

Seka traži psa preko „fejsbuka“!

Montažna Seka!


Tagovi: [ , ]

Nema komentara na “Seka nabavila psa iako nije znala koje je rase!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump