Seka traži psa preko „fejsbuka“!

Folk diva Svetlana Aleksić-Piljikić odlučila je da u svoj dom dovede još jednog psa.

I priušti mu kraljevski tretman kakav imaju njene četiri čivave! Ona je na

društvenoj mreži „fejsbuk“ zamolila svoje prijatelje i fanove da joj pomognu da nađe rasu boo, do kojih ona ne može da dođe, a „zaljubila“ se na prvi pogled.

– Dragi moji, da li neko od vas zna gde mogu kupim ovog psa?! U pitanju je rasa boo i koliko sam se raspitala, u Srbiji je nema! Ako neko od vas zna nešto, ali konkretno, da neko baš ima… Ili neki link gde se mogu detaljnije raspitati, stavite ovde… Može i inostranstvo, bilo gde… Hvala, lepotani… Kiss – napisala je Aleksićeva ispod slike kuce koja je zaludela.

pevačica je poznata po tome da voli životinje i da u svom domu ima četiri čivave kojima je opsednuta i bez kojih ne bi mogla da živi. Cezar, Barbara, Sofija i Sara su psi koje Seka vodi svuda gde može i koji u njenoj vili imaju posebnu sobu i kutak u kojem se igraju. Njeni ljubimci su mnogo puta uslikani u njenom naručju i uvek su na sebi imali markirane krpice za pse.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Seka nabavila psa iako nije znala koje je rase!

Seka: Jovana je nadrndana!

Seka Aleksić zabrinula i rasplakala majku!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Seka traži psa preko „fejsbuka“!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump