Sergeja juri policija!

Da nevolja nikad ne dolazi sama, najbolje svedoči slučaj glumca Sergeja Trifunovića (38).

Kojeg, nakon što se potukao sa prvim pobednikom „Survivora“

Nemanjom Pavlovim, sada juri i policija!

 

Elem, zbog nepoštovanja saobraćajnih propisa i neodazivanja na pozive sudije za prekršaje, problematični glumac bi mogao da bude priveden!

Trifunović se nedavno nije pojavio na suđenju u beogradskom Prekršajnom sudu, u kojem odgovara za vožnju u pijanom stanju i prolazak kroz crveno na semaforu, pa je sudija izdao nalog policiji da ga pronađe, saznaje „Alo!“.

– Trifunović nije pronađen na beogradskoj adresi koju je prilikom počinjenog prekršaja ostavio saobraćajnoj policiji, a u sud je stigla povratnica da ga nema na spisku stanara u pomenutoj ulici. Zbog toga smo uputili dopis policiji da utvrdi gde poznati glumac stvarno živi, pošto je očigledno dao lažnu adresu. Ako utvrdimo da je nedostupan, mi ćemo privremeno prekinuti postupak protiv njega, ali će policija i dalje nastaviti potragu za njim – rekao je za „Alo!“ izvor iz beogradskog Prekršajnog suda.

 

Inače, Trifunović se nije pojavio na suđenju ni 23. marta, pa mu je sudija dao još jednu šansu.

– U aprilu smo ponovo pokušali da ga nađemo, ali niko od stanara zgrade u kojoj je naveo da živi nije znao za njega. Zato smo ponovo poslali dopis na istu adresu, ali sudski pozivar nije uspeo da ga nađe – objašnjava naš sagovornik iz Prekršajnog suda u Beogradu.

Kada smo glumca pozvali za komentar, rekao je:

– Jeste, jeste, juri me policija zbog dilovanja droge i zbog prodavanja oružja na Kosovu. A oružje uzimam iz vojnih rezervi Vojske Srbije u saradnji s Ministarstvom unutrašnjih poslova – sarkastično je za „Alo!“ izjavio Sergej.

Protiv poznatog glumca, koji se proletos proslavio „ulogom“ u majici s likom ratnog zločinca Jovana Divjaka, podneta je prekršajna prijava jer je početkom januara vozio automobil pod dejstvom alkohola. Kako „Alo!“ saznaje, Trifunović je zimus prilikom alko-testa „naduvao“ nešto manje od jednog promila. Njega, takođe, čeka i suđenje jer je u decembru automobilom prošao kroz crveno svetlo, zbog čega je od policije „popio“ još jednu prekršajnu prijavu.

Inače, Trifunoviću za vožnju u pijanom stanju preti kazna od 15.000 do 30.000 dinara i zabrana upravljanja vozilom najmanje tri meseca. Takođe, ako se dokaže njegova krivica, dobiće i šest kaznenih poena. Za vožnju u pijanom stanju očekuje ga novčana kazna od 6.000 do 20.000 dinara, tri meseca zabrane upravljanja kolima i šest kaznenih poena. Ukoliko ne bude hteo da iskešira lovu, preti mu kazna do 30 dana zatvora.

 

 


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Nataša u krilu kod Sergeja! /video/

„Policija se neprimereno ponašala!“

Kako je Nata psovala Sergeja /video/


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Sergeja juri policija!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump