Tanja u Duletovom zagrljaju!

Nakon povratka iz daleke Australije, pevačica Tanja Savić prošle nedelje napokon se pojavila pred milionskim auditorijumom.

I to u emisiji „Narod pita“ na Televiziji

„Pink“.

 

Publika je uživala u njenoj pesmi i pojavi, a najpopularnija „Zvezda Granda“ iza scene uživala je u društvu svog supruga Dušana Jovančevića, sa kojim ima devetomesečnog sina Maksima. Iako su poslednjih nedelja pojedini mediji pisali o njenom višku kilograma – što bi, ruku na srce, za taze majku bila sasvim uobičajena pojava – Savićeva je pokazala pravu devojačku liniju.

Dok je čekala da počne snimanje emisije, sedela je pored supruga sa kojim se sve vreme grlila i smejala, čime je potvrdila da su netačna čaršijska nagađanja o navodnoj krizi u njenom braku. Kada je počelo snimanje, direktor „Grand produkcije“ i voditelj emisije „Narod pita“ Saša Popović je pitao Tanju zašto nije dovela Maksima, a ona je sa osmehom odgovorila da je htela to da učini, ali da se Duško ipak nije složio sa tim.

– Ja sam želela da ga dovedem, ali mi suprug nije dozvolio. On ne želi da se njegovo dete slika. Ali, ja ću da ga ukradem i doneću ga da ga vidite. Mnogo je sladak – pohvalila se ponosna mama.

 

Očigledno je da je Savićevoj smetala haljina, koju je nameštala, povlačila i tokom cele emisije muku mučila sa njom. Ipak, to nije pokvarilo njeno dobro raspoloženje. Bilo je vidno da se Tanja uželela scene, kamera i publike, pa je za očekivati da tri meseca, kada njen naslednik napuni godinu dana, porodiljsko odsustvo i zvanično bude gotovo, te da folkerka obraduje fanove novim pesmama.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Tanja: Gradim kuću na Zvezdari!

Tanja Savić rodila sina!

Tanja, šta pričaš?!


Tagovi: [ , ]

Nema komentara na “Tanja u Duletovom zagrljaju!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump