Tetovira vranu na polnom organu!

Kratak je put od „kraljice splavova“ do princeze bisera (titulu kraljice još uvek nosi neprikosnovena Marijana Mateus!).

Nakon što je skandalizovala javnost vožnjom u

alkoholisanom stanju, zbog čega je i privedena i preti joj zatvorska kazna, Danijela Vranić je rešila da nešto promeni na sebi, a krenula je, izgleda, od najdelikatnijeg mesta – intimne regije!

Naime, Vranićeva je u emisiji „Ekskluziv“ na TV „Prva“ najavila da će istetovirati vranu, i to ne bilo gde, već na mestu koje je očito dostupno samo odabranima.

– Nameravam da istetoviram vranu, ali ne verujem da ću vas zvati kada to budem radila zato što nameravam da to uradim na jednom vrlo intimnom mestu. Vrana simbolizuje pobedu i štošta (?!). Malo sam kopala po internetu, više nego inače (?!), da pronađem simboliku vrane. Simbolizuje mistiku! Vrana je inteligentna životinja koja je mistična – dubokoumno je svoje tatu namere obrazložila „kraljica splavova“.

A da nije bilo sve što je pripremila za svoju publiku, pokazuje i njeno skorašnje gostovanje u emisiji „Dobro veče, Srbijo“ autora i voditelja Jelene Bačić-Alimpić na TV „Pink“, kada je, između ostalog, odlučila „sve da nam kaže“ o tome kako ju je policija, koju je nazvala publikom, uhapsila!

– Hoću sve da vam kažem, a ne mogu da vam kažem u ovih 15, 20 minuta ili pola sata gde ste me spakovali! (?!). Nisam tukla policiju, taman posla, to se ne uklapa u moj profil. Malo sam impulsivna, nisam dozvolila da se policija tako obraća prema (?!) meni. Nisam smatrala da je to bilo OK, da meni priđe policija (?!). Malo sam se opirala, nisam ukapirala zbog čega svi viču na mene, pa sam, eto, pokušala da stišam publiku (?!). Pošto, ja se bavim javnim poslom i oko mene je stalno publika – ispričala je Danijela voditeljki, prvi put detaljno objasnivši kako je došlo do njenog hapšenja, kada je prema zapisniku policije imala 1, 84 promila alkohola u krvi.

Moramo da priznamo da je objašnjenje veoma zanimljivo, toliko da bismo se, da smo na mestu Marijane Mateus, ozbiljno zabrinuli za svoju krunu!

U želji da čujemo još neku misao Vranićeve, pozvali smo je, ali je ostala nedostupna do zaključenja ovog broja.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Đogani snima pesmu o muškom polnom organu

Pijanu Danijelu skinuli sa bine?!

„Policija se neprimereno ponašala!“


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Tetovira vranu na polnom organu!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump