Tijana i Romana izbačene iz Brenine lože?!

Izgleda da pevačice Tijana Dapčević i Romana Panić smatraju da su veoma važne osobe!

Naime, na koncertu Lepe Brene one su pokušale da uđu u VIP ložu iako su

njihove karte bile za „obično“ sedenje. Kada ih je obezbeđenje upozorilo da napuste ovu ložu, od nje su i odustale i pokušale da nađu svoje mesto, otkriva izvor koji se u četvrtak uveče zatekao u „Beogradskoj areni“!

 

– Na koncert Lepe Brene je došlo stvarno dosta poznatih ličnosti. Na crvenom tepihu koji je vodio ka ulazu za VIP lože, između ostalih, pojavile su se i Tijana Dapčević i Romana Panić. One su se smešile novinarima i fotoreporterima i pozirale baš kao i ostali VIP gosti. Naravno, to uopšte ne bi bilo čudno da su one stvarno imale pozivnice za ovu ložu. Jeste da su Tijana i Romana poznate ličnosti, ali za ovaj koncert su dobile mesto među ostalim kolegama – priča naš sagovornik.

– Njih dve su imale propusnice za tribine, ali izgleda da su došle na ideju da ipak pokušaju da uđu u VIP ložu. U tome bi možda i uspele, s obzirom na to da su se ponašale kao i ostali gosti koji su pristizali, da momci iz obezbeđenja nisu reagovali. Oni su primetili da pevačice nemaju karte za ovaj deo „Arene“, pa su ih zamolili da napuste isti i da pronađu svoja mesta, što su one i učinile. Napustile su deo namenjen VIP gostima, ali se Romana malo pogubila u traženju svog mesta, pa je više puta kružila oko „Arene“ i nekome telefonirala. Izgleda da je navikla da sedi samo na mestima za veoma važne osobe – rekao je izvor „Alo!“. U želji da saznamo kakav je nesporazum nastao, kontaktirali smo prvo s Tijanom Dapčević, koja nam je dala sledeću izjavu:

– Naše karte su bile za VIP ložu, samo za drugu, a ne tu u koju smo htele da uđemo da bismo bile s našim prijateljima. Romana i ja smo greškom dobile te karte, dobili ste pogrešnu informaciju, kao što je u 99,9 odsto slučajeva, ali mi se sviđa što ste me pozvali i pitali.

Kako bismo čuli i njenu stranu priče, kontaktirali smo s Romanom Panić.

– Bilo je više VIP ulaznica, a mi smo samo otišle na pogrešan ulaz. Koncert smo svakako pratile iz lože – izjavila je Romana za „Alo!“.

Očigledno je da Romana voli da bude u centru pažnje, uslikana ili usnimljena nije važno, bitno je da mi uvidimo koliko je ona važna osoba. Sve dok obezbeđenje ne reaguje.

 


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Romana i Fotos na crnogorskom primorju!

Romana uskoro pred maticarem?

Za VIP ložu koncerta JK, potrebna cela plata!


Tagovi: [ , ]

Nema komentara na “Tijana i Romana izbačene iz Brenine lože?!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump