Zašto je Ceca dala pesmu Romani?

Najpoznatija srpska folk pevačica Ceca Ražnatović odbila je da otpeva pesmu posvećenu njenom pokojnom suprugu Željku Ražnatoviću Arkanu!

Kako piše „Kurir“,

numera „Duga“, koju je otpevala Romana Panić, bila je namenjena upravo Ceci, ali ona to nije htela da uvrsti na svoj novi album jer bi se zbog specifičnog teksta stekao utisak da peva o pokojnom mužu! Navodno je Ceca htela da je uzme, ali ju je Aleksandar Milić Mili savetovao da je ne peva, jer će publika pomisliti da govori o Arkanu. Čak su i neke njene koleginice po Fejsbuku komentarisale da je šteta što Mili „nije dozvolio“ Ceci da otpeva „Dugu“.

 

 

 

Međutim, Mili tvrdi da on Cecin ništa nije zabranio:

– Nikad nisam čuo tu pesmu i stvarno ne znam da ju je neko nudio Ceci. Možda su je ponudili nekom drugom njenom saradniku, meni nisu – izjavio je on.

Romana je potvrdila da je njena pesma pisana za Cecu:

– Meni je Željko Joksimović ponudio pesmu i rekao mi da je bilo pregovora sa Cecom, ali da ju je ona na kraju iz nekog razloga odbila. Drago mi je što sam je otpevala, jer je postala hit. Nije kome je namenjeno, nego kome je suđeno – rekla je Romana.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ceca ustupila pesmu Romani

Milić Vukašinović ima pesmu za Cecu

Ceca i album „Ide to s godinama“!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Zašto je Ceca dala pesmu Romani?”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump