Zbog unuka sam se pomirio sa ćerkom!

Sada su jedna velika srećna porodica! Ali nije uvek bilo tako.

Holivudski veteran Džon Vojt (72) skoro čitavu deceniju nije govorio sa rođenom ćerkom Anđelinom Žoli (37), jednom od

najpoznatijih glumica današnjice!

 

Džon i Anđelina su se žestoko posvađali 2002, nakon što su snimili film „Tumb rajder“, koji je urađen po kompjuterskoj igrici. Tada je Vojt rekao da njegova ćerka ima ozbiljnih „mentalnih problema“, nakon što ga je ona optužila da je varao njenu majku, zbog čega su se razveli.

Sada je Vojt prvi put javno progovorio o pomirenju sa ćerkom, rekavši da je imao „emotivno bogojavljanje“:

„Odjednom sam stvari video potpuno drugačije i sve se promenilo. Taj jedan trenutak mi je promenio čitav život. Ponovo sam dobio ćerku i porodicu. Dragoceno mi je to što sam ponovo sa svojom Anđelinom. Obožavam svoje unuke. Oni su izvor neiscrpne ljubavi. Čine me emotivnim i zahvalnim“, kaže Vojt, koji je „Oskara“ dobio 1978. za film „Povratak kući“.

Vremešni glumac tvrdi da mu porodica sada predstavlja jedino zadovoljstvo u životu:

„Kada me Anđelina vidi sa unucima, kaže mi da sam potpuno drugačiji, kao da imam neku novu energiju. Uvek se smejem i stalno sam srećan kada sam sa njima.“

Inicijator pomirenja ćerke i oca bio je Anđelinin partner Bred Pit, sa kojim ona ima šestoro dece, od čega troje usvojene. Bred je organizovao da Vojt prošle godine doputuje u Veneciju, gde se on nalazio sa Džolijevom i decom.

Džon Vojt iza sebe ima dva braka. Prvo se 1962. venčao sa glumicom Lori Piters. Razveli su se 1967. Potom se venčao sa Marselin Bernard, sa kojom je dobio dvoje dece, Džejmsa Hejvena i Anđelinu Žoli. Razveli su se posle samo godinu dana.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Anđelina Džoli progovorila sa svojim ocem!

Bred Pit pomirio Anđelinu Džoli sa ocem!

Vlada Mandić: Pomirio sam se sa ženom!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Zbog unuka sam se pomirio sa ćerkom!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump