Anđa živi od 600 kalorija dnevno!

Sa njom nikad nije dosadno! Anđelina Žoli (36) je svojim stasom ponovo zabrinula brojne obožavatelje.

Nakon što je usvojenog sina Paksa nedavno vodila

u posetu rodnom Vijetnamu, Žolijeva je na aerodromu prilikom povratka kući prisutne iznenadila premršavom figurom. Jedna od najlepših glumica današnjice je mršavija nego ikada.

Obučena u crvenu haljinu, Anđa je otkrila i koščate ruke, a kosti su joj se nazirale čak i na leđima. Magazin „Gracija“ je preneo i procenu stručnjaka da Anđelina trenutno ima samo oko 45 kilograma, što je alarmantno malo na njenu visinu od 170 centimetara. Uz to, „Gracija“, pozivajući se na dobro obaveštene izvore, prenosi i da Anđelina nikad ne pojede ceo obrok i da često zaboravlja da jede. Navodno dnevno uzima samo 600 kalorija, koliko ima u dve činije žitarica sa mlekom.

„Dobro je poznato da Anđelina za doručak uzima samo kašiku kokosovog ulja i šaku žitarica. Ali ono što najviše zabrinjava je to da je toliko zaposlena da često zaboravlja da jede“, rekao je anonimni izvor magazina.

Neretko se događa da preskoči ručak i samo na brzinu pojede nekoliko badema i po koju gumenu bombonu, a glavni obrok joj je često samo proteinski napitak. Za večeru ponekad pojede biftek i popije čašu crnog vina. Anđelina je poznata po tome da naglo smrša za vreme teških i emocionalno bolnih perioda u životu. Tako je 2007. jako smršala nakon majčine smrti, ali ovoga puta glavni razlog njene premršave figure su ubrzan način života, konstantne i brojne obaveze, deca, česta putovanja i, naravno, veza s glumcem Bredom Pitom, koji i dalje važi za jednog od najpoželjnijih muškaraca na svetu. Bred je nedavno izjavio da je njihova veza jača i čvršća nego ikad.

„Uz karijeru, Breda i šestoro dece, Anđelina ima previše obaveza i pod velikim je stresom. Ona je tip osobe koji pod stresom jednostavno prestaje da jede. Mnogi su zabrinuti za njeno zdravlje i savetuju joj da više jede“, dodao je izvor „Gracije“.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Anđelina opet trudna?

Anđelina Džoli spala na 45 kilograma???!

Anđa posle Bosne snima u Avganistanu!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Anđa živi od 600 kalorija dnevno!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump