Bešlić tajno u Beogradu!

Legenda bosanske folk muzike Halid Bešlić se pojavio preksinoć u studiju na Košutnjaku kako bi prisustvovao snimanju specijalne emisije.

Radio televizije Srbije.

Popularni pevač bio je u društvu svojih kolega i dragih prijatelja, pevačice Viki Miljković, s kojom je nedavno snimio duet, i članova grupe „Legende“. Iako mnogi misle da Bešlić retko dolazi u srpsku prestonicu, pevač nas je razuverio sledećim rečima:

– Skoro sam ja bio u Beogradu, pevam po privatnim nastupima i često sam ja kod vas.

– Izuzetno mi je drago što sam ponovo bio u Beogradu, ali zbog rada na novom albumu nisam mogao dugo da se zadržim. Bio sam na snimanju emisije RTS-a i veoma kratko sam se zadržao u Beogradu. Odmah posle snimanja sam se vratio u Sarajevo. U emisiji sam gostovao s Viki Miljković i grupom „Legende“. Ljudi znaju da sam dobar s Viki, a manje poznat podatak je da su mi i momci iz „Legendi“ veoma dobi prijatelji . U studiju smo svi pevali uživo, zbog čega mi je jako drago – u dahu je za „Alo!“ izjavio pevač koji je bio veoma srdačan.

S obzirom na to da mu je u srpskoj prestonici prijatno, a i da ga se ovdašnja publika uželela, očekivano je da razmišlja i o koncertu. No, o tome nekom drugom prilikom…


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Promocija pesme Viki Miljković i Halida Bešlića!

Severina tajno u Beogradu!

Severina k’o Halid Bešlić


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Bešlić tajno u Beogradu!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump