Bijonse pokazala svoju venčanicu!

Bijonse (30) je na jednom nedavnom nastupu, dok je pevala pesmu „I Was Here“, s fanovima podelila svoje privatne fotografije i snimke.

A najveći aplauz

dobila je slika snimljena na dan njenog venčanja sa Džej Zijem (41). Venčanje popularnog para bilo je jedno od najčuvanijih ikad, čak ni paparaci nisu ništa uspeli da snime, pa su detalji sa svadbe dosad bili tajna. Fanovima r’n’b zvezde sada se prvi put ukazala prilika da je vide u raskošnoj venčanici koja se savršeno uklapa uz izraz sreće i uzbuđenja na njenom licu.

Pored tih scena, na velikom video bimu su se tokom izvođenja pesme nizali i drugi momenti iz života Bijonse – od igre sa sestrom u najmlađim danima, zatim s bolesnom decom i brojnim zvezdama, dok je primala nagrade s „Destiny’s Child“.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Bijonse na ljuljanju!

Porodila se Bijonse!

Milionska tužba protiv Bijonse


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Bijonse pokazala svoju venčanicu!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump