Bivši dečko Nebojša: Tužiću Bubu!

Nakon što je voditeljka Ljubinka Dobrosavljev (33) za medije ispričala da ju je bivši dečko.

Izvesni Nebojša, gurnuo tako da je pala na stomak i tom prilikom izgubila

bebu, „Alo!“ je došao do glavnog aktera priče, koji je nam je rekao da nakon svega – Bubi sledi tužba!

 

Naime, tridesetčetvorogodišnji Nebojša P. (prezime poznato redakciji) kaže da voditeljka jeste bila trudna, ali da ne može da veruje u kakvom se kontekstu provlači kroz novine ovih dana.

– Ja uopšte ne želim da me povezuju s tom osobom – bilo je prvo što nam je rekao dečko za koga Ljubinka tvrdi da je bio otac njenog nerođenog deteta, da bi potom na naše pitanje šta ima da kaže u svoju odbranu povodom svega za šta ga je optužila Ljubinka, izbegao da potvrdi ili demantuje njene optužbe rekavši da će sve rešiti njegovi advokati.

– Tužiću je i već sam pričao s timom svojih advokata. Stvarno nema smisla da se ova priča ovako završi. Isključiću telefon jer ne verujem šta su ljudi u stanju da urade – u dahu je nervoznim glasom rekao Bubin bivši dečko, a na nekoliko naših pokušaja da popričamo o Ljubinkinoj trudnoći, momak je počeo da priča da ona nije psihički zdrava.

– Bila je trudna… Devojka ima psihičke probleme, ali ja nisam lekar da rešavam to – kazao je, a onda počeo da priča o tome da se nije krio od novinara.

– Ja se nisam krio od vas novinara, ali niko nije objavio moje prezime, što je dobro – izjavio je Nebojša za „Alo!“, i ponovio da namerava da razgovara s advokatima.

– Ja ću prvo da vidim sa advokatima sve, pa ću onda da vidim šta sve mogu da pričam ako se budem odlučio da sve to bude u medijima – završio je Nebojša P.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Izgubila sam bebu jer me je dečko tukao!

Milica tužila bivšeg verenika!

Rijanin bivši dečko Kris Braun se slikao go!


Tagovi: [ , ]

Nema komentara na “Bivši dečko Nebojša: Tužiću Bubu!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump