Boki 13 stigao u Beograd!

Čekao, čekao…I dočekao! Makedonski šoumen Bojan Jovanovski je u toku jučerašnjeg dana stigao u Beograd.

Posle tri meseca odsustva zbog oduzimanja pasoša.

Naime, „Alo!“ je uslikao Bokija 13, koji se odmah nakon što je ostavio stvari u svom stanu u centru grada uputio u zgradu „Pinka“, gde je otišao da se vidi sa čelnicima ružičaste televizije i da bi utvrdio kako stoje stvari u njegovoj matičnoj kući.

– Napokon sam stigao! Jedva sam čekao da dođem u Beograd i počnem da se ozbiljnije bavim muzikom. Najvažnije mi je da je album gotov i ponosan sam na svoje saradnike, a i na sebe, kako je sve ispalo – rekao je Jovanovski za „Alo!“ i dodao da je sa problemima sa pasošem sve gotovo.

– Pasoš sam dobio još pre desetak dana, ali zbog obaveza i snimanja pesama nisam mogao da dođem. Taj problem je rešen i to je sada iza mene. Siguran sam da takvih neprijatnosti više neće biti!- rekao je Makedonac i prokomentarisao da nije baš pratio dešavanja u Beogradu.

– Pratio sam preko interneta šta su mediji pisali, ali nisam se bavio stvarima koje me ne interesuju. Verujem da ću sada mnoge šokirati albumom. Ozbiljno, temeljno i sa mnogo truda sam radio sve i siguran sam da će se mnogima dopasti- rekao je Jovanovski, a na pitanje da li će se menjati njegov fizički izgled kao što je pričao, Boki nije želeo baš sve da otkriva.

-Pa jer vam nije dovoljno što ste me sada slikali u farmerkama i u jednoj ovako opuštenoj varijanti? (smeh) Dosta toga novog ću pokazati, kao što sam obećao, ali glupo je da sada sve otkrivam – završio je Bojan.

Podsećanja radi, Boki 13 je početkom avgusta otišao u Skoplje i tamo ostao zbog oduzimanja pasoša jer nije platio porez.

 


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Boki 13 se vraća u Srbiju!

Boki 13 nastavlja da se provodi u Beogradu!

Boki 13 dobio pasoš!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Boki 13 stigao u Beograd!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump