Braja: Saša Popović stvara lažne zvezde!

Iako je na sceni „Grand produkcije“ bio rado viđen gost, kompozitor i tekstopisac Dragan Brajović Braja.

Osuo je paljbu po njenom direktoru i suvlasniku Saši

Popoviću!

 

– Ne pada mi na pamet da idem u „Grand“. Odabrao sam da ne učestvujem u tome. Da me neko ne shvati pogrešno, ne zameram glavama te estradne porodice, ali ne stojimo na istim stanovištima. Ta priča je postala suluda onog trenutka kada se „Grand“ zatvorio u svoje okvire, kada je Popović shvatio da je isplativije prodavati programe nego stvarati zvezde. Oni stvaraju lažne zvezde, poluproizvode, koje nikome, pa ni njima, ne trebaju – izjavio je Braja za „Vesti onlajn“.

– Ne volim da budem vesnik loših vesti niti da glumim proroka. Ali, zar se sa „Grandom“ uveliko ne dešava to što sam predvideo? Razumem da je u privatnoj kući najvažniji lični interes. Ali, postoji i opšti interes. Ako se stvari sagledaju šire, treba voditi računa o opštem jer na kraju iz njega proizlazi i lični interes. Nažalost, to niko neće da shvati. „Grand“ je postao vavilonska kula koja će se sama od sebe urušiti. Ne, ne želim im to, iako sam još pre nekoliko godina upozoravao Sašu Popovića da će ako nastavi putem kojim je krenuo napraviti privatnu estradu. Da je neko mislio da je moguće napraviti privatnu estradu, Amerikanci bi to davno učinili – zaključio je Dragan Brajović.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Braja nazvao Bubamaru prasetom?!

Olja Karleuša: Braja mi nije napisao hit!

Braja: Seka je prodala više ulaznica od Jelene


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Braja: Saša Popović stvara lažne zvezde!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump