Ceca je opevala Isusa!

Psiholog Aleksandra Janković, koja je poznata i po svojoj religioznosti, stala je na stranu Svetlane Cece Ražnatović.

Kao i na stranu njenog ispovednika Stefana Šarića, koga

su pojedinci osudili jer je hvalio svoju duhovnu učenicu!

 

Naime, poslanica Nove Srbije za „Alo!“ iznosi pozitivno mišljenje o popularnoj pevačici koja trenutno izdržava kaznu kućnog pritvora u svojoj vili na Dedinju!

– Ceca nije neko ko je postao vernik preko noći. Ona je kroz svoje pesme i pre tragedije koja ju je zadesila otpevala svoju molitvu. Setite se pesme ‚Isuse‘, pa ‚Dragane moj‘. Žena prolazi kroz mnogo težak period i naravno da će sve lakše podneti ako porazgovara sa nekim ko će umeti da je sasluša, a neće je osuditi – kaže Jankovićeva, koja je šokirana hajkom na Cecu:

– Ne osuđujem sveštenika što je davao izjave po medijima, jer i on verovatno ima potrebu da je odbrani. Ceca je ipak mnogo velika zvezda kod nas i prosto ja ne razumem ljude, a ni medije koji toliku hajku dižu oko svega što se nje tiče. Ona je od svega našla spas u duhovnim razgovorima, što je meni razumljivo – konstatuje Aleksandra Janković i zaključuje:

– Ljudi su čudni, kada joj je u životu bilo sve potaman, svi su joj se divili, kada su joj kola krenula nizbrdo i kada je osuđena, svi su počeli da je osuđuju.

 


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ceca: Maša je mnogo drago biće, lako se voli!

Ceca: Mina je definitivno moj favorit!

Ceca piše sebi pesme!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Ceca je opevala Isusa!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump