Ceca se pojavila posle pola godine!

Kao što je bilo najavljeno, Ceca Ražnatović se danas pojavila u javnosti, što je bio njen prvi izlazak iz kuće posle skoro šest meseci.

Njoj je danas u Palati pravde nastavljen

sudski proces za krivično delo nasilničko ponašanje prema direktoru FK MLadi proleter Aleksandru Olareviću. Ceca se u zgradi suda zadržala nešto više od pola sata nakon čega je izašla, sela u kola i otišla. Suđenje je odloženo za 26. decembar zato što ne postoje dokazi da je Cecinom zetu Predragu Ocokoljiću uredno uručen poziv.

 

 

Kako prenose portali, na suđenje nije došao Aleksandar Olarević iz, kako je navedeno, medicinskih razloga. Odbrana je predložila odlaganje pretresa jer nisu došli ni pojedini svedoci. Ražnatovićeva je zbog ovog suđenja napustila kućni zatvor, u kom boravi od juna. Njoj je tada na nogu stavljena elektronska narukvica preko koje Uprava za izvršenje krivičnih sankcija kontroliše da li Ražnatovićeva poštuje zabranu napuštanja kuće. kako se priča, narukvica je bila isključena dok je Ceca bila van kuće.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Posle pola godine ćutanja, Ceca progovorila!

Ceca od danas u kućnom zatvoru!

Ceca se pojavila napokon na Pinku!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Ceca se pojavila posle pola godine!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump