Dara Bubamara izbegava sud!

Radojka Adžić, alijas Dara Bubamara, juče se nije pojavila na suđenju u Prvom osnovnom sudu u Beogradu.

Naime, Jelena Karleuša je još 2005. godine tužila Daru

Bubamaru zbog pretrpljenog duševnog bola i povrede časti i ugleda, prouzrokovane navodnim uvredama u nedeljniku „Skandal“. Kako se tužena Dara Bubamara nije pojavila, a nije poslala ni svog advokata da je zastupa, ročište je otkazano i ponovo zakazano za mart sledeće godine. Pored Dare, suđenju nisu prisustvovali ni svedoci iz nedeljnika „Skandal“, gde je Darin intervju objavljen. Sudija Nataša Milisavljević Petričević je njihovo odsustvo opravdala činjenicom da nema dokaza da su uredno pozvani.

– Tužena Radojka se nije pojavila ni na jednom zakazanom ročištu od 2005. godine, kada je tužba podignuta. Na sudu je da odluči šta će dalje. Zakazano je sledeće ročište na koje treba da dođe, a tada će se pojaviti i Jelena – izjavila je advokat Jelene Karleuše.

Kako bismo saznali zašto se Dara Bubamara nije odazvala pozivu suda, pokušali smo da kontaktiramo sa njom, ali nismo uspeli da je dobijemo do zaključenja ovog broja.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Dara Bubamara: Nikada neću imati para!

Dara Bubamara postala crnokosa!

Dara Bubamara organizuje koncert u Areni!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Dara Bubamara izbegava sud!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump