Darko: Da sam mlatio rukama, ispao bih smešan!

Nakon burnih reakcija u javnosti na kritike koreografa Miloša Paunovića, koji je loše ocenio scenski nastup slabovidog Darka Martinovića.

U „Zvezdama Granda“, kontaktirali

smo sa mladim pevačem.

 

Darko je za naš list izjavio da ne osuđuje Paunovića, iako je to učinila njegova okolina:

– Ja ne osuđujem koreografa Miloša. Svako ima pravo na svoje mišljenje. Kada je rekao da treba više rukama da baratam, mislim da je tu preterao, jer bih tada ispao smešan. Nemam ja sliku kao ostali takmičari. Svi koji su me do sada zvali su osudili njegove komentare, ali ja ga ipak ne osuđujem. Surovo bi bilo da mi je on dao jedinicu ili dvojku, ovako, šestica kao i ostalima, i to je OK – izjavio je za „Alo!“ Darko i dodao da je čuo da ga je Đogani branio i zahvalio mu se ovom prilikom.

– Čuo sam da me je Đole Đogani branio i veliko mu hvala – rekao je mladi pevač.

Kada smo mu rekli da od Paunovića nismo dobili komentar i da nije želeo uopšte ništa da nam kaže, Darko je prokomentarisao da postoji mogućnost da mu je sada neprijatno zbog komentara koje mu je uputio.

-Pa možda se on sada kaje. Postoji mogućnost da mu je neprijatno, ali ponavljam, ja nisam ljut i ne osuđujem ga – završava Martinović.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Nova „Zvezda Granda“ je Darko Martinović!

Darko Lazić opet dobio batine!

Sandra, Darko i Danijel pobedili! /video/


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Darko: Da sam mlatio rukama, ispao bih smešan!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump