Dejvid Bekam: Oproštaj uz trofej

Dejvid Bekam je na najlepši način završio karijeru u američkoj fudbalskoj ligi pošto je sa LA Galaksijem osvojio šampionsku titulu.

Pobedom nad Hjuston Dajnamom

u finalu MLS kupa 1:0. Prema najavama, popularni Beks fudbal će nastaviti da igra u rodnoj Engleskoj. Jedini gol na utakmici odigranoj na Houm Dipo stadionu u Los Anđelesu postigao je američki reprezentativac Lendon Donovan u 72. minutu, a Galaksi je tako stigao do treće titule u 16 godina dugoj istoriji MLSPodsećanja radi, početkom ove godine “Beks” je imao otvorenu ponudu Harija Rednapa, menadžera “Totenhema”, a interesovanje za ovog fudbalera neprestano pokazuje i “Lester” čiji je trener nekadašnji selektor Engleske Sven Goran Erikson. Dejvida su iz svečane lože bodrili članovi porodice, pa su tako paparaci pored supruge Viktorije koja je u naručju držala kćerkicu Harper Seven, uslikali i njegovog oca Teda, sinove Romea, Bruklina i Kruza, te taštu i tasta, Žaklin i Entonija Adamsa.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Dejvid i Viktorija žele da dobiju devojčicu?!

Dejvid Bekam i sexi plakati u centru Londona!

Viktorija Bekam:Dejvid i ja nismo zanimljivi


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Dejvid Bekam: Oproštaj uz trofej”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump