Demi i Ešton u bici za 290 miliona dolara!

Ništa od pomirenja holivudskog para! Demi Mur (49) je saopštila da se posle šest godina braka razvodi od muža Eštona Kučera (33).

Demi je tu odluku donela dva meseca

nakon što je otkriveno da ju je Ešton prevario sa Sarom Leal (22), starletom iz Teksasa.

 

Tabloidi u SAD prenose da će se Demi i Ešton posle pokušaja da spasu brak okrenuti borbi za bogatstvo procenjeno na 290 miliona dolara.

„Sa velikom tugom sam odlučila da okončam brak s Eštonom. Kao ženi, majci i supruzi, neke vrednosti i zaveti su mi sveti i u tom smislu odlučila sam da nastavim dalje. Ovo je vreme iskušenja za mene i moju porodicu i zato bih zamolila za privatnost koju biste podarili svakom ko prolazi kroz sličnu situaciju“, navela je Demi.

Ubrzo zatim se oglasio i Ešton putem „tivera“:

„Zauvek ću ceniti vreme koje sam proveo sa Demi. Brak je jedna od najtežih stvari na svetu i, nažalost, ponekad ne uspe“, napisao je Kučer.

Demi Mur je 2007. rekla da ju je veza sa 15 godina mlađim kolegom „uhvatila nespremnu“. Sada je očigledno spremna, ali za kraj!


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Razvode se Ešton i Demi?!

Demi sa „klinca“ prešla na bogataša!

Demi se vraća na posao!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Demi i Ešton u bici za 290 miliona dolara!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump