Đogani: U Grandu vređaju decu!

Popularni denser Đole Đogani je iznenađen komentarima koreografa Miloša Paunovića u emisiji „Zvezde Granda“.

Koji je u subotu uveče nastup slabovidog

pevača Darka Martinovića ocenio šesticom i iskritikovao njegovo ponašanje na sceni.

 

– Čitao sam u vašem listu o onom, ne znam ni kako se zove, što ocenjuje scenski nastup u „Zvezdama Granda“. On nešto ocenjuje, lupa gluposti i vređa one mlade ljude koji jadni ne znaju ni gde se nalaze, pa tom dečku što slabo vidi da da ocenu šest – kaže za „Alo!“ Đogani i obrazlaže:

– Prvo neka on pokaže kako treba da izgleda scenski nastup i zna li on uopšte šta je scenski nastup? I šta se to traži od njih? Sale je zaboravio kakav je bio njegov scenski nastup kada ga je Brena jahala, a eto, sad su megazvezde. Neka puste tu decu da pevaju i koncentrišu se na pevanje, jer to traže, najbolje pevače. Lako će oni da imaju scenski nastup. Kao Brena što u „Areni“ uzme moje bivše igrače i koreografiju i eto megakoncerta i megascenskog nastupa. Ona, kao i pre 30 godina, maše isto rukama i isto skakuće nogama, doduše, fali malo jahanja, to je valjda zbog te jugonostalgične atmosfere. Elem, neka ovaj za scenski nastup svaki put izađe i pokaže šta bi on uradio, pa neka publika vidi koliko čovek ne zna i maltretira pevače – bio je direktan Đole Đogani.

U želji da saznamo šta Lepa Brena misli o ovoj njegovoj izjavi, pokušali smo da stupimo u kontakt s njom, ali u tome nismo uspeli do zaključenja ovog broja.

Podsećanja radi, Miloš Paunović je u subotu uveče scenski nastup Darka Martinovića ocenio šesticom jer pevačevi pokreti nisu zadovoljavali njegove kriterijume.

– Probaj da kada pevaš stojiš svedenije i mirnije. Probaj da suzbiješ tremu da se ne klatiš s noge na nogu. Slobodno tu levu ruku upotrebi na način da je staviš na srce, mahni njom ka publici, otvoreno, široko. Probaj da radiš na tim stvarima, čisto radi sebe – prokomentarisao je tada Paunović, a ovaj njegov stav izazvao je mnogobrojne negativne komentare na internetu.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Darko: Da sam mlatio rukama, ispao bih smešan!

Đogani i njegova pevačica Marina u šemi?!

Đogani: Namerno me je udario vozač trole!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Đogani: U Grandu vređaju decu!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump