Duško pakuje kofere za Beograd, JK za Australiju!

Fudbalski klub Betis, kojem je Crvena zvezda na godinu dana pozajmila supruga Jelene Karleuše, Duška Tošića.

Najverovatnije će srpskog fudbalera

vratiti na Marakanu, kako javljaju ovih dana španski mediji. Prema ovim navodima, Duško je u lošoj formi, razlika u kvalitetu u odnosu na ostale igrače ovog tima je evidentna, a ne poznaje ni jezik, što otežava komunikaciju sa njim.

Ukoliko se porodica Tošić-Karleuša vrati u Srbiju, moraće da napuste velelepnu vilu od pola miliona evra u Sevilji, koju im je za potrebe boravka „velikog“ pojačanja iznajmila uprava Betisa, i vrate se u kuću na Bežanijskoj kosi.

Ipak, dok njen voljeni muž pakuje kofere za povratak u Srbiju, Jelena se sprema na dalji put – ona u decembru odlazi u Australiju, gde će imati mini turneju. Tako, 9. decembra nastupiće u Melburnu, u Springvale Town Hall, 10. decembra u Sidneju, u Nightclub NOX, dok 11. decembra peva u Pertu, u Sicilian Club.

Nakon toga, htela-ne htela, moraće da se vrati u Srbiju, bar dok njen muž ne dobije neki drugi angažman.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


JK odložila put u Australiju!

JK: Duško mora samo mene da voli /intervju/

Duško častio JK za svoj rođendan!


Tagovi: [ , ]

Nema komentara na “Duško pakuje kofere za Beograd, JK za Australiju!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump