Gavrilović: Bog me je spasao od smrti!!!

Crna serija pogibija javnih ličnosti samo pukom srećom nije nastavljena kada je pevač Ivan Gavrilović uspeo.

Da iz teške saobraćajne nesreće izađe bez ozbiljnijih

povreda! Denser je preživeo pakao kada se vraćao sa nastupa u Crnoj Gori. Naime, kod Kruševca je nakon što su kočnice otkazale izgubio kontrolu nad vozilom i pomislio da neće preživeti!

 

– Jezivo je izgledalo. Zaista sam pomislio da neću preživeti jer sam bio svestan u trenutku kada se automobil prevrtao. Strašan je osećaj kada pokušate da opipate kočnicu, a u sekundu morate da se snađete da ne biste povredili i druge učesnike u saobraćaju. Pokušao sam da skrenem s puta, ali u tom trenutku je nailazioautomobiliz suprotnog smera.automobilse prevrtao i u jednom trenutku sam shvatio da sedim naopačke – počinje priču za „Alo!“ Gavrilović i dodaje da mu je pomogao nepoznati čovek.

– Samo sam čuo da neki čovek viče: „Jeste li živi? Da li me čujete?“, odgovorio sam mu da razvali zadnja vrata kako bih se nekako provukao. Pomislio sam da će se automobil možda zapaliti zbog benzina i jeza me obuzela. Sam bog me spasao. Odmah su mi kroz glavu prošle moje kolege koje su na taj tragičan način izgubile živote – rekao je denser.

-Deset minuta nakon svega, na lice mesta su došli policajci i Hitna pomoć, što me je stvarno pozitivno iznenadilo. Ustanovilo se da je sudar zaista izazvan zbog otkazivanja kočnica, ali je naravno urađen alko-test, koji je pokazao da nisam pio. Lekari su me detaljno pregledali i nisam imao nijedan prelom. Nisam hteo da javljam nikome šta se dogodilo, osim mojoj ženi Marini, koja se uplašila. 29.oktobar ću od sada stvarno slaviti kao drugi rođendan – izjavio je Ivan za „Alo!“, a lekarima i nadležnim organima se zahvalio na svemu što su te noći uradili za njega.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Parovi: Stiže Ivan Gavrilović!

Gavrilović zabio glavu u dekolte!

Saša Matić: Meni se Maja uopšte ne dopada


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Gavrilović: Bog me je spasao od smrti!!!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump