Goca Tržan: Kad porasteš, bićeš moj!

Rezervišem te, ti ćeš biti moj za 10- 15 godina – uz osmeh je rekla Tržanova, a preneo internet portal „svet“.

Ovakva šala odmah je naišla na brojne osude jer je po

mišljenju mnogih koji su to pročitali pevačica stavila do znanja da njoj ne bi smetalo da u trenutku kada ona bude imala oko 50 godina bude sa mladićem koji bi tada napunio 18.

Inače, ovo nije jedina „rezervacija“ Goce Tržan na tom nastupu, jer je i jednom mladiću u publici koji se „raspojasao“, da li zbog vrućine u sali ili ne, poručila da se skine.

– Slobodno se skini ceo, ti si večeras moj! – prokomentarisala je pevačica, što je svakako prijalo momku.

Nažalost, fotoreporteri ovog puta nisu uspeli da uslikaju da li je sveže razvedena pevačica ispod haljine nosila gaćice, ali im se ona obratila rečima:

– Šta je, šta ste plašljivi, što ne slikate, je l‘ zato što ne možete da mi uđete pod suknju i vidite da li imam gaćice?! – izjavila je pevačica, kojoj po svemu sudeći i te kako odgovara novi bračni status!

 

Goca: Samo sam se šalila!

Kada smo zamolili Gocu Tržan da prokomentariše prašinu koja se podigla zbog njene izjave, bila je prilično iznenađena jer je bila uverena da će svi to protumačiti kao šalu.

– Nije prvi put da se o meni objavljuju kojekakve perverzije, ali je ovo vrhunac i krajnji bezobrazluk! Svi koji su bili na tom nastupu kada budu videli kako su neki shvatili moju šalu sigurno će biti šokirani! Ja sam se prvenstveno šalila na svoj račun jer je pre nekoliko dana izašao tekst da sam u navodnoj vezi sa mlađim tipom. Ovo više nema veze sa životom! Ako neko od ovoga pravi zlo, završiće na sudu! Ja zaista nemam sklonost prema deci, pa to je bolesna pomisao! Samo sam prokomentarisala preslatkog dečaka koga su roditelji izveli na binu i čak mu rekla da su dečaci u njegovim godinama najhrabriji. Pa svi su se smejali i shvatili šalu. Ja razumem da je neko operisan od humora, ali da bude zlonameran, to ne razumem! – rekla je Goca za „Alo!“.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Goca Tržan napala bubnjara!

Goca Tržan u vezi sa menadžerom?!

Goca Tržan oplela po Nataši Bekvalac!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Goca Tržan: Kad porasteš, bićeš moj!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump