Izgubila sam bebu jer me je dečko tukao!

Voditeljka Ljubinka – Buba Dobrosavljev još uvek pokušava da izađe iz ličnog pakla u koji je ušla.

Nakon što je izgubila bebu kada ju je sada već bivši dečko Nebojša tukao i

gurnuo je tako da je pala na stomak!

 

Naime, Buba je otkrila detalje stravične drame koju je preživela i nada se da vinovnika svoje nesreće nikada više neće videti!

– Tog čoveka ne želim više nikad u životu da vidim. Desilo se sve najgore što može da se desi u jednom partnerstvu, u jednoj vezi i potpuno je nevažno ko je tu koga ostavio – izjavila je Ljubinka za magazin „Puls“, koji u novom broju ekskluzivno donosi potresnu ispovest iz koje vam prenosimo delove. Voditeljka je otkrila kako se dogodio taj stravični trenutak u kojem je ostala bez deteta.

– Bila je to jedna potpuno normalna trudnoća. Bila sam na pregledima, uradila 4D ultrazvuk, dipl test… Uradila sam sve što je trebalo, ali me je gurnuo tako da sam pala na stomak, a onda je usledilo nešto još mnogo gore. Ja sam preživela, beba nije. I šta sad? Taj bes i taj bol, ne znam. Imam i potrebu da ispričam, ali ko će da zaštiti mene i moje bližnje? To nije naivno, ne znam šta sve može da uradi do kraja i ko će nastradati, a neko sigurno hoće – uznemireno je ispričala Ljubinka, koja se veoma plaši za sebe, ali i svoje bližnje. Voditeljka je dodala i to da je pokušala da pobegne od njega kada je uvidela da njihova veza nema perspektivu.

– Znaš, na tom letovanju na kojem smo bili… Tad se već naslućivalo da nas dvoje nećemo moći zajedno i da neće ići. Pokušala sam da pobegnem od njega. Tad smo već znali da sam u drugom stanju. I onda sam razmišljala o tome šta dalje. Trideset tri godine, želela sam to dete. Otišla sam kod mame da razmislim, a gde bih drugde?! Zato se plašim za mamu jer je on nju nekako smatrao glavnim krivcem. A ona ništa nije kriva. Ne vredi tu ni sedmoro očiju – rekla je voditeljka koja živi u neprekidnom strahu.

– On je ovako simpatičan, šarmantan, duhovit i time me je i osvojio. Izgleda blago i dobroćudno, onako bredpitovski. Čak se i bavi jednim plemenitim poslom. U stvari, znam šta se desilo, ja sam dugo bila sama, osudila sam sebe na samoću i onda sam videla sunce tamo gde ga nema – rekla je Buba i dodala da je u svemu ovome dobro to što je uspela da izvuče živu glavu, ali i šta dalje namerava da uradi.

– Sad sam u izolaciji i jedino što planiram jeste da živim. Dobro je što sam ostala živa, što sam živu glavu izvukla. Tražim snagu da se i dalje borim kao žena. Upravo se preispitujem da li bih mogla da se nosim s tuđom patnjom. To što mi se desilo, svakako ću nositi sa sobom celog života i sigurno neću zaboraviti – završila je svoju potresnu priču Ljubinka.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Bivši dečko Nebojša: Tužiću Bubu!

Seka Aleksić izgubila bebu?!

Vesna: Buba se uplašila!


Tagovi: [ , ]

Nema komentara na “Izgubila sam bebu jer me je dečko tukao!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump