Joksimović će da pobedi na „Evrosongu 2012.“

Iako je pre samo nekoliko dana pop pevač Željko Joksimović izjavio da nije upoznat sa radom Saše Milošević Mareta.

Koji se proslavio pesmom „Molitva“,

autor pobedničke pesme na „Evrosongu“ svojski je podržao Laneta, koji će predstavljati našu zemlju na narednom „Evrosongu“!

 

Naime, čim je čuo da je Joksimović izabran za našeg predstavnika na takmičenju koje će se održati u Azerbedžanu, Mare ga je javno podržao:

– Bravo, pun pogodak! Ovo je pravi izbor – rekao je Milošević za „Alo!“ i dodao:

– Željko je izuzetan pevač i autor, ubeđen sam da može da ponovi uspeh Marije Šerifović. Ako je suditi po onome što je do sada uradio na „Evroviziji“, Joksimoviću je pobeda zagarantovana. Podržavam ga svim srcem i želim da dokaže da i on može biti broj jedan u Evropi – dodao je Mare.

Željko će na „Evrosongu“ pevati sopstvenu kompoziciju, koju ćemo moći prvi put da čujemo početkom naredne godine u specijlanom televizijskom predstavljanju. Zbog štednje je promenjen raniji način izbora našeg predstavnika na ovom takmičenju.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Željko Joksimović: Idem na pobedu!

Joksimović vodi dve Jovane na „Evrosong!“

Na novom albumu Brene radi i Joksimović!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Joksimović će da pobedi na „Evrosongu 2012.“”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump