Još nisam Areta Frenklin

Nakon što se pojavila u emisiji „Ja imam talenat“, Bojana Stamenov je odmah prozvana srpskom Aretom Frenklin!

Kako bismo saznali nešto više o ovoj mladoj dami, koja

potiče iz muzičke porodice i svira gitaru, pozvali smo je i zatekli je veoma uzbuđenu, ali i zadovoljnu kako je sve proteklo nakon emitovanja. U šou se prijavila na nagovor benda sa kojim je nastupila:

– Ja sam jedno veoma stidljivo stvorenje. I ovo će verovatno zvučati neverovatno, ali uvek sam smatrala da nisam dovoljno dobra. I kod mene je uvek bilo šta ako… tada je bend došao i rekao: „Šta ako sve dobro prođe?“ I stvarno je tako bilo, prezadovoljna sam komentarima. Možete misliti kako je kada se probudite i imate više od 350 zahteva za prijateljstvo na „fejsbuku“ – kaže Bojana, koja nema velike ambicije kada je šou „Ja imam talenat“ u pitanju, a na poređenje sa Aretom Frenklin gleda ovako:

– Što bi rekla jedna moja drugarica, treba još mnogo makarona da pojedem da bih došla do toga. Zahvalna sam ljudima što me porede s njom. Ali treba još mnogo toga da opravdam, ko zna, možda i sledeća pesma na takmičenju bude baš od Arete, ali ako se usudim na to.

Koliko je važan izgled za nastup na televiziji?

– Veoma, ali ne u smislu veličine, nego kako se osećate na sceni i kako vladate njome. Svi nalaze svoj način da se što bolje pokažu, a ljudima se to svidi ili ne. Samo svojim kvalitetom možemo stići do nekog stepenika. Bio to vrh ili sredina, zavisi od nas samih – uverena je Bojana, koja će publicitet koji je stekla, zajedno sa svojim bendom, iskoristiti da plasira njihovu autorsku muziku.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Cvele: Ja još nisam spreman za brak /intervju/

Bojana: Vlada i ja smo braku dali još jednu šansu!

Mirka: Nisam trudna još!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Još nisam Areta Frenklin”

Obavesti me o novim komentarima na e-mail (moraš da upišeš svoju e-mail adresu). Prijava bez pisanja komentara.

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump