Kolin Firt prodaje sebe na aukciji

Britanski glumac Kolin Firt ponudiće sebe jednom od svojih obožavalaca na dobrotvornoj aukciji 6. decembra, objavio je američki magazin “Pipl”.

Junak “Dnevnika

Bridžet Džons” udružio se sa dobrotvornom organizacijom Oksfam Amerika i organizovao akciju za prikupljanje novca za borbu protiv siromastva. Pobednik na aukciji imaće mogućnost da sa jednim prijateljem upozna Kolina Firta na premijeri filma “Dečko, dama, kralj, špijun” 6. decembra u Los Anđelesu, a dobiće i ulaznice za zabavu povodom premijere u hotelu Šato Marmon. Firt je rekao da on lično ne bi želeo da se sastane ni sa jednim svojim idolom pošto se, kako je objasnio, “prilično izgubi” kada se nadje u društvu nekoga koga veoma ceni. “ Veliki sam obožavalac ličnosti iz sveta muzike i literature. Ako sam nečiji veliki fan, više volim da se držim na bezbednom odstojanju jer ne znam šta ću uraditi“ , dodao je. Kolin Firt je nedavno dobio ponudu da glumi u rimejku južnokorejskog filma “Stari momak” iz 2003, koji će režirati Spajk Li.

Film “Dečko, dama, kralj, špijun”, po romanu Džona Le Karea, ranije je ove godine bio najgledaniji film u britanskim bioskopima, a u SAD će početi da se prikazuje 9. decembra.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ksenija haljina na aukciji!

Na aukciji prodata rukavica Majkl Džeksona!

Kolin Farel dobio drugo dete!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Kolin Firt prodaje sebe na aukciji”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump