Kovačević sa misicom koja je skočila u Dunav!

Novi spot „Kako posle nas“ pevača Saše Kovačevića, iako još nije emitovan, već izaziva veliko interesovanje.

Jer u njemu razmenjuje poljupce sa manekenkom

Jovanom Švonjom, poznatom po priči da je prošle godine nakon svađe sa dečkom pokušala da se ubije skočivši sa mosta u Dunav.

 

– Ja u svojim spotovima angažujem mlade, lepe i atraktivne manekenke. Iako sam čuo za tu njenu priču, mislim da to nema nikakve veze s njenim učestvovanjem na snimanju!- kratko je izjavio Kovačević za „Alo!“.

Podsećanja radi, tada još aktuelna mis „Fešn TV“ skočila je sa mosta Duga u nabujalu reku, a život joj je spasao mladić koji ju je izvukao na obalu.

– Pomislila sam da mi nema drugog izlaza… Pogrešila sam, a toga sam bila svesna kada sam se našla u vodi. Skočila sam u afektu, nisam želela da počinim samoubistvo, a tako je na kraju ispalo. Napravila sam najveću grešku u životu jer sam tek kasnije postala svesna šta je moglo da mi se dogodi – izjavila je tada Jovana za „Svet“.

Pored ovih pojedinosti, zanimljivo je i da je Kovačević nedavno raskinuo sa Jovanom Koković, a to ime mu je očigledno drago, pa je angažovao manekenku sa istim imenom u spotu za pesmu „Kako posle nas“.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Saša Kovačević nastupa u Dubaiju!

Saša Kovačević pozajmio glas za seriju „Ostrvo“!

Kristina Kovač prozvala Acu Lukasu


Tagovi: [ , ]

Nema komentara na “Kovačević sa misicom koja je skočila u Dunav!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump