Lejdi Gaga kreira parfem „Monster“

Najnoviji parfem koji će potpisati Lejdi Gaga mirisaće, prema njenim rečima na skupu prostitutku i zvaće se “Monster” (Čudovište).

Ne postoji ništa vezano za ovu

pevačicu a da nije skandalozno, pa tako i vest o parfemu nije ništa drugačija. On će sadržati molekule sperme i krvi, prenosi Dailymail. Lejdi Gaga je izjavila da je ništa više ne užasava od slatkastih parfema kao na primer “Fantasy” koji potpisuje Britni Spirs ili “Someday” mlade pop zvezde Džastina Bibera. Ona je izjavila da će njena linija imati primese molekularnih struktura sperme i krvi. Kompanija koja će prozivesti parfem je “Coty Beauty”, a oni nisu dali puno podataka o najnovijem projektu. Gaga je sebe nazvala “Mother monster”, a svoju publiku je nazvala Little Monsters pa je logično da je i ime parfema “Monster”.

 


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Lejdi Gaga je žena 2010. godine!

Lejdi Gaga napisala dve pesme za Dženifer Lopez

Lejdi Gaga na modnoj pisti


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Lejdi Gaga kreira parfem „Monster“”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump